1227 Kere Muma Okunan Dua

1227 Kere Muma Okunan Dua

Sevmek ve sevilmek dünyanın en güzel duygusudur. 1227 kere muma okunan dua öyle etkilidir ki kişi sevildiğinden yüzde yüz emin olur. Celp etmek ve sevilmek için yapılan bir dua uygulamasıdır. Sevdiğiniz kişinin sizi sevdiğinden emin değilseniz ya da aranız küçük sorunlar nedeni ile limoniyse muma okuyacağınız dua tüm soğuklukları eritecektir. Bu dua uygulamasını ile ayrı olan eşlerin arasını düzeltmek oldukça mantıklı olacaktır.

1227 Kere Muma Okunan Dua

1227 kere muma okuyacağınız dua sizi sevdiğinize tamamen bağlayacaktır. Taha süresinin 39. Ayeti kerimesinde geçen veelkaytu ‘aleyke mehabbeten minnî bir mum üzerine okunup üflenecek.  Okuma bittikten sonra okuyan kişi kime okuyorsa, kimin aşkını sevgisini istiyorsa sesli veya sessiz şekilde falancanın oğlu filancada benim aşkımdan bu mum gibi yansın diyerek mum yakmanız gerekir. Mum belli bir zamandan sonra artık yanmayı bırakacağı için artan kısmı kişinin burç elementi neyse o şekilde ortadan kaldırılmalıdır.

Taha suresinin 39. Ayeti kerimesine bakıldığında Allah Hz. Musa peygambere sevgi ve güzellik verdiğini buyurmuştur. Bu ayet muma okunan bir terkiptir. Mum yakıldığında artık okuduğunuz kişi sizden başkasına bakamaz hale gelir. Okuyan kişinin sevgisinden deli divane olur. Abdestli olarak okunması gerekmektedir çünkü ayettir.

Mumla Aşık Etme Duası

Mumla aşık etme duası birçok kişinin aşkını perçinlemiş ve ayrılığa engel olmuştur. Mumun enerjisel gücü vardır. Dua ile birleştiği zaman ateş elementinin kuvveti daha da harlanmaktadır. 1127 kere okuyacağınız dua hem pratik hem de etkili olacaktır. Ancak hemen şunu belirtmekte yarar var bu tür uygulamalı dualar gece yarısından sonra okunmalıdır. Çünkü gece yarısı dua kapıları açılmaktadır.  Mumla aşık etme birçok kez tecrübe edilmiştir. Özellikle ayrılığın doruğuna gelmiş kişiler mumla aşık etme duasını okuduklarında kişi dayanılmaz bir özlem, aşk hissedecektir.

Dua mum üzerine okunup üflenmesi halinde etkisi daha da tesirli olacaktır. Ancak çeşitli sayılarda da okunarak kişinin ilgisini alakasını çekmek mümkündür. Burada dikkat edilmesi gereken bir nokta daha vardır. Kişi ile aranızda evlilik bağı yoksa, helallik durumu yoksa mumla aşık etmek mutluluktan çok ızdırap getirebilir. Bu yüzden ayrılık kesinleşmiş olan evlilik ilişkilerinde yuvayı bozmamak adına mumla aşık etme duası yapılması daha uygundur. Çünkü burada okunacak kişi okuyan kişi için helal durumda olacaktır. Ancak bu duayı sevgilisi, eşi olan bir kişiye okumak çok büyük günah olacağını altını çizerek hatırlatalım.

101 ve Elgaytü Aleyke Mehabbeten Minni

101 ve elgaytü aleyke mehabbeten minni duası aşk ve muhabbet duaları arasında büyük etki sağlamaktadır.  Mum üstüne okunan elgaytü aleyke mehabbeten minni duasının ebced değeri 1227 olarak verilmiştir. Ancak 101 adet okunduğunda da okunan kişi aşk etkisi altına girebilmektedir. En hızlı etki eden aşk duası olarak kabul edilen ayeti kerime kişiler arası sevgi ve muhabbet sağlamaktadır. Ancak harama okunmaması gerektiği bir kez daha vurgulamakta fayda vardır. Çünkü sizin helaliniz olmayan kişiye ne kadar okuma yapsanız da elinizden kayıp gider. Bu yüzden bu tür duaları mantık çerçevesinde okunması gerekir.

Mutlaka okumalısınız Kalpleri Cezbetme Kendini Sevdirme Duası

Bununla birlikte okuyan ve okunan kişinin ebced değerleri çok önemlidir. Tesiri daha da arttırmak için her iki kişinin ebced değerlerinin toplamınca okuma yapılması muhabbet dualarında etkili olacaktır.  İnternet ortamlarında ebced değerli hem farklı çıkmakta hem de aslını yansıtmamaktadır. Bu yüzden işin ehli bir hocaya ebced değerini hesaplatabilirsiniz. Böylece muhabbet duaları okurken çok güçlü bir etki sağlarsınız. Elgaytü aleyke mehabbeten minni duası mumla okunması aşkı depreştirecektir. Bu yüzden nasıl okunması gerekiyorsa o şekilde okumaya özen gösterin.

YAZAR BİLGİSİ
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.